Iris och Gurlis väg 10

Brösarp - Tomelilla

Budstart 1 036 000 kr
Tomtarea 670 Kvm

Tomter i natursköna Tockabjär, i den trollska urskogen strax söder om Brösarp, Österlen. Här skapas ett nytt bostadsområde eller snarare en liten by på 25 tomter. Ett boende som blir i samklang med skogen, havet, hederna och de fria vindarna där husen ödmjukt och försynt får smyga sig in i den naturliga miljön. Avstyckningarna är fint gjorda med grönområde mellan varje tomt, inga staket och ingen asfalt. Här har man möjlighet att skapa sitt eget drömboende i ljuv harmoni med naturen, intill backarna, bokskogen och själva källan. Tockabjär gränsar till ett av åtta naturreservat som finns inom en mils radie runt byn. Närhet till bra serviceutbud i Brösarp med bl.a. skola, förskola, vårdcentral, livsmedelsbutik, bensinstation, restauranger och café. Välkommen med intresseanmälan!

Visning

Anmäl ditt intresse till mäklaren.

Anmäl intresse

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Ansvarig Mäklare

Roger Ragneklint

TEL: 076-868 05 25

EMAIL: roger@malmofast.se

Beskrivning

Byggrätt

Tomterna har en byggrätt som tillåter bostadshus med 150 kvm byggnadsarea. Utöver detta får det uppföras en komplementbyggnad om 20 kvm inom huvudbyggnadens byggrätt samt terrass/trädäck i direkt anslutning till bostaden. Vid varje tomt medges även en carportsbyggnad på högst 25 kvm mellan bostadshus och väg. Huvudbyggnaden ska placeras minst 1 meter från tomtgränsen och de privata tomtgränserna får inte markeras i naturen. Grusade ytor är tillåtet i begränsad omfattning.

Tomtpriserna är inklusive anslutningsavgifter för vatten och avlopp. Anslutningsavgifter för el tillkommer. Det kommer finnas möjlighet att ansluta till fiber.

Vägbeskrivning

Tockabjär ligger beläget mitt emellan Kristianstad och Ystad längs Riksväg 19, sydväst om Brösarp. Väg 9 ansluter från Simrishamn och här finns bra busskommunikationer. 

Tockabjärs 25 tomter är 498 - 859 kvm stora och kostar 836 000-1 041 316 kr inkl. vatten och avlopp. För mer information om tomterna kontakta fastighetsmäklaren.

Information

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Budstart
1 036 000 kr
Tomtarea
670 Kvm
Församling
Brösarp-Tranås
Skattesats
31.3
Tillträde
Enligt överenskommelse
Fastighetsbeteckning
BRÖSARP 12:133

Byggnadssätt

Vatten/Avlopp
Kommunalt VA (anslutningsavgift är inkluderad i tomtpriset)

Ekonomi

S:a Pantbrev
9 900 000 kr

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Tomelilla BRÖSARP GA:5 fnr_121097727 Gemensamhetsanläggningen ska bestå av väg (inkl. vägmärke och vägbelysning), natur och miljöhus.

Samfälligheter

Samfällighet Tomelilla BRÖSARP S:4 fnr_121097726 Ändamål: Väg, naturområde och tekniska anläggningar. Till samfälligheten ska det avsättas minst 100 kronor/år och deltagande fastighet.

Karta

Klicka här för att titta på området i Street View