Gråbacksvägen 2C

Ljunghusen - Höllviken

Budstart 9 000 000 kr
Tomtarea 2001 Kvm

På bästa läge ligger denna uppväxta tomt 2001 Kvm. Här finns möjligheten att uppföra drömhuset. På fastigheten finns idag ett bastuhus samt ett fint isolerat garage med tillhörande förråd och värmepump.

Varmt välkommen med intresseanmälan!

Visning

Anmäl ditt intresse till mäklaren.

Anmäl intresse

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.


Ansvarig Mäklare

Roger Ragneklint

TEL: 076-868 05 25

EMAIL: roger@malmofast.se

Information

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Budstart
9 000 000 kr
Tomtarea
2001 Kvm
Församling
Höllviken
Skattesats
29.19
Fastighetsbeteckning
Ljunghusen 9:103

Byggnadssätt

Ekonomi

Energi

Energideklaration
Behövs ej

Ljunghusen

Ljunghusen är välkänt för sin fantastiska badstrand samt en av Sveriges bästa golfbanor, Ljunghusens GK, som även blivit utsedd till en av Europas bästa banor. Ljunghusen består till största delen av villor och har närhet till vacker skogsnatur och lugnet.

Ljunghusen ligger i Vellinge kommun på Falsterbonäset, väster om Höllviken och öster om Skanör. Orten består av tre delar: Ljungskogens strandbad, området norr om länsväg 100 samt området mellan kanalen och Storvägsområdet. När man vill ta sig in till Malmö är bussförbindelserna mycket goda.
Storvägsområdet kallas den västligaste delen av Ljunghusen som nås genom Storvägen. Området är unikt eftersom det består av grusvägar utan belysning. Bebyggelsen är gles och de flesta villorna har stora tomter vilket ger området en skogskänsla. Det finns ett flertal olika intresseföreningar såsom Villaägarföreningen, Vägföreningen, Vattenföreningen, Bastuföreningen, Badhytternas Vänner samt förening för bouleintresserade, tennisförening och viltvårdförening.
Närheten till ett bageri finns som serverar goda bakverk året om och Ljungenskolan som är upp till och med högstadiet och är en av kommunens bästa skolor.

Karta

Klicka här för att titta på området i Street View