Kalkstensvägen 7

Limhamn - Malmö

Rum 2
Boarea 64 Kvm
Budstart 3 295 000 kr
Avgift 1 135 kr/mån
Våning 2/6

Tillfälle för er som söker en fantastisk bostad i unika livstilsboendet Victoria Park. En underbar 2:a belägen på andra våningen med hiss. Högkvalitativa materialval, vackra ljusinsläpp, stor balkong med utsikt över kalkbrottet samt en fransk balkong. Väldisponerad med stilrent Poggenpohl kök som öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet och modernt stort badrum med tvättmaskin/tumlare. Här bor man i obelånade Brf Paviljongen i en rogivande miljö med all tänkbar service. Faciliteter erbjuds både inomhus och utomhus, bland annat övernattningslägenheter för släkt och vänner som kommer på besök, biograf, lounge med bar, restaurangen Kalk, spa med en inomhus pool och en utomhus, gym, boulebana, tennisbana och fina promenadstråk. Välkommen till Victoria Park!

Visning

Anmäl ditt intresse till mäklaren.

Anmäl intresse

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Ansvarig Mäklare

Roger Ragneklint

TEL: 076-868 05 25

EMAIL: roger@malmofast.se

Beskrivning

Interiör

Hall

Välkomnande hall med vita väggar och mörkt klinkergolv. Här finns inbyggd förvaring för ytterkläder. Spotlights i tak. In till vänster ligger badrummet som har samma golv som hallen vilket ger ett stilrent intryck.

Badrum

Modernt badrum med beige högblankt kakel och mörkt grått klinkergolv. Duschhörna med väggar i klar glas. WC, spegel, handfat med underskåp och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spotlights i tak och skön golvvärme.

Sovrum

Bostadens sovrum har samma fina ljusinsläpp som resten av våningen. Vita väggar med en fondvägg i grått och ekparkett. Ingång till walk-in-closet.

Kök

Vitt stilrent Poggenpohl kök med mörkt kakel som skapar en vacker kontrast mot den ljusa bänkskivan. Bra med arbetsyta och förvaring. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn/micro. Matplatsen ligger invid i öppen planlösning mot vardagsrummet och rymmer det stora matbordet. Vita väggar och ekparkett. 

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och fransk balkong. Sobra vita väggar och gedigen ekparkett. Vardagsrummet är rymligt och har plats för den stora soffgruppen och matsalsmöblemang. Rummet bjuder in till såväl sociala som lugna kvällar. Bostaden har genomgående vackra fönsterbänkar i marmor.

Balkong

Stor härlig balkong med trädäck och glasräcke i österläge. Här kan ni njuta av lugnet och den fantastiska utsikten över kalkbrottet.

Bostaden

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Budstart
3 295 000 kr
Lägenhetsnummer
1423 (brf) / 1104 (LMV)
Våning
2/6
Rum
2 rum och kök
Varav sovrum
1
Boarea
64 Kvm (Föreningens uppgift)
Balkong
Balkong
Hiss
Ja (Hiss från markplan)
Byggår
2007 (Enligt föreningens information)
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Förening
BRF Paviljongen i Limhamn
Föreningens org.nr
769616-7266
TV/Internet
Kabel-TV via Bredbandsbolaget, basutbud ingår i avgiften. Bredband via Bredbandsbolaget, kostnad tillkommer med 100kr/månad.
Församling
Limhamn
Kommun
Malmö
Skattesats
31.93
Tillträde
Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
1 135 kr / mån
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ingår ej i avgiften
Obligatoriska tillägg tillkommer om 100 kr/mån för bredband och ca 1 332 kr/mån/person ( över 15 år) för service samt tillgång till gemensamhetsanlägg

Ekonomi

Andel i föreningen
0.52297%
Andelstal avgift
0.52297%
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
455 kr

Driftskostnad

El
200 kr/år
Försäkring
200 kr/år
Totalt
400 kr/år
Personer i hushållet
1
Kommentar
Enligt säljarens uppgifter

Energi

Energideklaration
Utförd
Registrerad
2011-09-18
Energiprestanda
93 kWh/m2 och år

Vissa avvikelser kan förekomma, ritningen är ej skalenlig.

Förening

Brf Paviljongen i Limhamn bildades 2007 och byggnaderna uppfördes 2009. Det är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Limhamn 150:385 (äger marken) och består av 6 flerbostadshus samt Heidelberg Cements f.d. huvudkontor som idag benämns Victoriahuset. I föreningen finns 129 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

I Victoriahuset finns reception som hjälper de boende med service allt från bokning av taxi, resor och det går att beställa tjänster som städning, tvätt med mera. Receptionen har öppet 7:00-24:00 (fre,lör till 01:00). Det finns biograf, lounge, restaurang, gym och SPA med 2 pooler (en inomhus och en utomhus). Här finns en behandlingsavdelning där man kan beställa massage och ansiktsbehandlingar mm. I direkt anslutning finns en tennisplan och en 17 000 kvm stor park med chipping- och puttinggreen, fina promenadstråk samt två boulebanor. Vinkällare, här får man tillgång till eget vinfack. Spelrum med tillgång till bibliotek, biljard och spelbord. 3 övernattningslägenheter som går att hyra samt en konferens- och festlokal.

Utöver månadsavgiften tillkommer varje månad en serviceavgift på ca 1332 kr per person (för personer över 15 år). Avgiften bekostar en del av den service som ingår i boendet ex reception samt tillgång till gym, pooler och vinkällare och olika basutbud. Avgiften omfattar även en brunch/månad och utomhusaktiviteter som tennis och boule. Obligatorisk tillägg för bredband 100 kr/månad.

Till fastigheten hör parkeringsplatser och ett garage under mark. 66 garageplatser, kostnad 769 kr/mån. Garaget nås genom nergång från området samt via Victoriahuset. Parkeringsplatser, kostnad 500 kr/mån. Kösystem tillämpas, f.n kö till samtliga platser. Gästparkering finns i närheten av Victoriahuset.

Till projektet ingår ytterligare tre etapper på angränsande mark till Brf Paviljongens fastighet. Brf Allén, färdigställdes 2012, Brf Bersån och Brf Pergolan blev klara 2016 respektive 2017. Alla etapperna skall ingå i Victoria Parks unika boendekoncept, vilket innebär att samtliga boende får tillgång till de gemensamma faciliteterna i Victoriahuset och parkområdet.

Renoveringar | Föreningen har inte gjort några större renoveringar sen byggnationen utan endast mindre underhåll. Föreningen planerar att tvätta fasader, renovera fläktar samt trädgårdsanläggningen under de närmsta åren.

Ekonomi | Föreningen har inga långfristiga skulder (obelånad) vilket resulterar i låga månadsavgifter. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. 2018-01-01 höjdes avgiften med 3%. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1138 kr (2,5% av prisbasbelopp) som betalas av köparen. Vid belåning av bostad tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant (1% av prisbasbelopp/pant). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgiften i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på: www.hsb.se/malmo.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-02-06. Spekulanter uppmanas att kontrollera fakta med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar samt annat av betydelse för köpet. Köpare/spekulanter uppmanas vidare att kontrollera årsredovisning, stadgar och energideklaration för föreningen.
Besök gärna föreningens hemsida: www.paviljongen-limhamn.se
Mäklaren eller Malmö Fast kan inte ansvara för att de inhämtade uppgifterna är korrekta.

Karta

Klicka här för att titta på området i Street View