Baltzarsgatan 26

City - Malmö

Rum 5
Boarea 201 Kvm
Budstart 22 000 000 kr
Avgift 11 165 kr/mån
Våning 5/5

Unik toppvåning mitt i City! Med arkitektbyrå har denna etagevåning genomgått en total förvandling med ett enastående resultat. Tveklöst en representativ våning både till det visuella och när man ser till kvalité. Minsta detalj är planerad och allt ligger på en exklusiv nivå. Belägen på ett ostört läge högst upp i en modern putsad fastighet med klassisk arkitektur från 2002 med hiss. En underbar terrass i vinkel och trevlig balkong. Genomgående med en härlig atmosfär och upp till hela 6 meters takhöjd. Fantastisk SieMatic kök med vitvaror från Gaggenau, vitoljat Dinesen furugolv och Verde Alpi marmor som återfinns både i kök och badrum samt trevlig bastu.

Solid förening med en grönskande innergård. Garageplatser i källaren varav två platser ingår i månadsavgiften! Myllrande stadslivet precis utanför porten och det doftar nymalet kaffe från caféerna.
En dröm för storstadsälskaren.

Visning

Endast privata visningar

Kontakta Mäklaren

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.


Ansvarig Mäklare

Roger Ragneklint

TEL: 076-868 05 25

EMAIL: roger@malmofast.se

Beskrivning

Interiör

Bostaden har vita matta väggar och vackert vitoljat Dinesen furugolv. Integrerat högtalarsystem i hela lägenheten.

Hall

Hall med grått klinkergolv Arredo. Här finns förvaring för ytterkläder och städattiraljer.

Vardagsrum

Magnifik yta där ljus strömmar in från stora fönster. Utgång till terrass i vinkel som blir en härlig förlängning av rummet. Taket med dess fururibbor och höjd på upp mot 6 meter ger karaktär åt rummet. Genom glasdörrar ligger det stilrena köket och trappan leder oss till övre plan. 

Kök

Exklusivt SieMatic kök med underbar köksö i Verde Alpi marmor. Här är det enkelt att kombinera matlagning med umgänge. Köksarkitekt Oscar Danefors. Köket inrymmer plats för det stora matbordet och har utgång till trevlig balkong. Vitvaror och vinkyl från Gaggenau. Fläkt NEF.

Badrum & Tvättrum

Vackert badrum med grön Verde Alpi marmor på golv, i duschhörna samt med bröstning på vägg och vitmålat ovan. Handfat, skåp, wc, infällda spottar i tak och golvvärme. Ingång till tvättrum med tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Ljust sovrum med fönster in mot innergården. Garderober.

Bibliotek

Ett rogivande rum med utgång till den härliga terrassen. Här finns platsbyggda hyllor och ett mindre kylskåp. 

Plan 2

Allrum

Rum som kan användas som allrum, sovrum eller arbetsrum om så önskas. Här finns tillhörande klädkammare eller förråd. 

Sovrum 2

En skjutdörr leder oss in till detta harmoniska sovrum. Här finns arbetsplats och garderober.

Badrum & bastu

Helkaklat i vitt med dusch, dubbla handfat, wc och speglar. Infällda spottar i tak och golvvärme. Bastu med bänk i cederträ.

Bostaden

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Budstart
22 000 000 kr
Lägenhetsnummer
64 (brf) / 1501 (LMV)
Våning
5/5
Rum
5 rum och kök
Varav sovrum
2-3
Boarea
201 Kvm (Föreningens uppgift)
Balkong
Terrass i vinkel och balkong
Hiss
Ja
Byggår
2002
Förråd
Källarförråd
Ventilation och kyla
Mekanisk (endast frånluft)
Förening
BRF Baltzarsgatan i Malmö
Föreningens org.nr
769607-5048
TV/Internet
Telia Fiber
Församling
Malmö S:t Petri
Kommun
Malmö
Skattesats
31.93
Tillträde
Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
11 165 kr / mån
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ingår ej i avgiften
Bredband

Ekonomi

Andel i föreningen
9.57604%
Andelstal avgift
9.57596%
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
455 kr

Driftskostnad

El
6 000 kr/år
Försäkring
3 600 kr/år
Totalt
9 600 kr/år
Personer i hushållet
2
Kommentar
Driftskostnaderna är schablonberäknad.

Energi

Energideklaration
Utförd
Registrerad
2009-11-24
Energiprestanda
97 kWh/m2 och år

Vissa avvikelser kan förekomma, ritningen är ej skalenlig.

City

Stadsdelen Centrum i Malmö är gemytlig och omåttligt attraktiv. Här bor man praktfullt i Malmös hjärta i det mysiga myllret. De äldst bevarade byggnaderna i Malmö finns här, Tunnelkomplexet vid Adelgatan och vackra Sankt Petrikyrkan från 1300-talet som stolt reser sig. Malmöhus slott byggdes under mitten av 1400-talet. Här finns verkligen allt för alla smaker och intressen. Generöst utbud av kultur, nöjen, nattliv, shopping och mode. Under sommarhalvåret samlas många i city i vackra Slottsparken. De stora gräsytorna inbjuder till picknick och barnen leker på Sagoplatsen. Vackra kanaler flyter genom stadsdelen. Gamla Väster är ett av de charmigaste och mest välbevarade kvarteren. I City finns en del nyproduktion och några kvarter väster ut finns numera finns Malmö Live med sin skybar, kongresscenter och konserthall.
 
På Stortorget hittar vi det vackra Rådhuset från 1500-talet och precis intill Stortorget ligger Lilla Torg som pryds av uteserveringar på sommaren med fullt av liv och rörelse. Om man ska pendla eller vill ut och resa med tåg finns både Citytunneln och Centralstationen på behagligt avstånd. Alltid nära till busslinjer och fina cykelstråk. För salta bad på sommaren kan man ta cykeln till Västra Hamnen eller till Ribersborg. I området finns ett flertal stora matbutiker och köpcentrum vilket gör veckohandlingen smidig. Möjligheterna är oändliga! 

Förening

Brf Baltzarsgatan ligger mitt i absoluta city med Gågatan utanför dörren. Fastigheten byggdes 2002 av Riksbyggen. Kvarteren tillhör de äldsta delarna av Malmö och bebyggelse uppfördes på platsen redan på 1300-talet. Brf Baltzarsgatan är en äkta bostadsrättsförening (privatbostadsföretag). I föreningen finns 19 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen består av 1 flerbostadshus och äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sveriges Bostadsrätts Centrum.

Faciliteter/gemensamma utrymmen

Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. På föreningens trevliga innergård finns cykelställ och cykelrum samt barnvagnsrum finns i källaren. I föreningen finns en tempererad vinkällare där 24 fack ingår till varje lägenhet. Det finns garageplatser i föreningen. Till denna bostad ingår 2 platser i månadsavgiften.
 

Kabel-TV/Bredband

Ansluten till kabel-TV via ComHem, analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem 50-500 Mbit. Varje hushåll tecknar individuellt avtal.

Kommande renoveringar

Styrelsen har, mot bakgrund av att fastigheten är relativt ny, inte upprättat någon femårsbudget och långsiktig underhållsplan. Föreningen kommer förmodligen att renovera eller byta ut samtliga fönster inom de närmsta åren. Detta underhåll kommer enligt föreningen inte att påverka avgifterna.

Ekonomi

Ingen avgiftsförändring är beslutad. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostad tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-05-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera fakta med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar samt annat av betydelse för köpet. Köpare/spekulanter uppmanas vidare att kontrollera årsredovisning, stadgar och energideklaration för föreningen.
Besök gärna föreningens hemsida: www.brfbaltzarsgatan.se
Mäklaren eller Malmö Fast kan inte ansvara för att de inhämtade uppgifterna är korrekta.

Karta

Klicka här för att titta på området i Street View