Sälja

 

Vi finns till för säljare och köpare som värdesätter expertis, lyhördhet och personligt engagemang. Vår stil är inbjudande och inspirerande där vi ser till varje detalj.

Att sälja sin bostad är en stor och viktig affär, som både är ekonomisk och känslomässig. Vid ett rådgivningsmöte går vi noga igenom säljprocessen och lägger upp en strategi som passar er bostad och livssituation. Vår provisionsavgift baseras på säljarens specifika behov och marknadsåtgärder. Vi vet hur betydande en försäljning är.

Varje försäljning är unik och med vårt starka koncept skapar vi förutsättningarna för en lyckad försäljning där kvalité genomsyrar varje detalj.

Vi hjälper dig att visa din bostad från sin allra bästa sida och lyfter fram dess kvaliteter. Vi arbetar med några få utvalda proffsfotografer och inredningsstylister. Vi tar omsorgsfullt fram inbjudande, inspirerande och informativa bostadspresentationer. När du ger oss förtroendet att förmedla ditt hem kommer vi att sälja det som om det vore vårt eget.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har andra frågor kring bostadsmarknaden? Kontakta oss så berättar vi mer.